Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

Locuri de muncă vacante: 510 în Vrancea, 370 în Comunitatea Economică Europeană

Angajatorii vrânceni au declarat la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, ca fiind vacante, 510 locuri de muncă. De asemenea, în Comunitatea Economică Europeană (CEE) sunt disponibile 370 oferte.

Astfel, în județul Vrancea se pot angaja 110 operatori confecționeri industriali, 71 de muncitori necalificați în industria confecțiilor, 26 de muncitori necalificați, dar și 24 de șoferi și 20 de îngrijitori spații verzi. De asemenea, mai sunt disponibile 14 posturi pentru lucrători comerciali, 13 pentru zidari, 18 pentru călcătorese lenjerie, 11 pentru brutari și 10 pentru manipulanți mărfuri.

Se mai pot angaja câte 9 dulgheri, electricieni, muncitori necalificați în agricultură, patiseri și vânzători, 11 brutari, câte 8 mecanici auto și strungari, câte 5 electricieni auto și frezori, iar 4 posturi vacante sunt pentru economiști.

Câte un singur loc de muncă vacant este pentru: cofetar decorator, consilier juridic, expert egalitate de șanse, facturist, programator IT, referent 1A, secretară și vulcanizator auto.

 

În CEE sunt disponibile 370 oferte de locuri de muncă. Astfel, în Austria se pot angaja 30 de montatori mobilă, iar în Belgia câte un consultant afaceri, consultant tehnic, inginer de sistem IT și dezvoltator Java, dar și un șofer categoria C. În Danemarca este un singur post disponibil, de lucrător la fermă, iar în Germania se pot angaja 15 operatori spălări industriale, 10 manipulanți bagaje, câte 7 inspectori tehnic de tren, specialiști în siguranță transport pe calea ferată și grădinari. Își mai pot găsi de lucru în Germania 3 măcelari, 2 marinari și câte un comandant de navă și cusător.

În Marea Britanie se pot angaja 15 farmaciști, în Irlanda 4 operatori CNC, un sudor/ montator și 10 șoferi de tir, în timp ce în Norvegia sunt locuri disponibile pentru câte 10 instalatori ventilație, electricieni și instalatori, câte 4 mecanici auto, vopsitori auto și tinichigii auto, câte un post pentru maestru pizzar și medic hematolog. În Olanda sunt vacante 5 posturi pentru culegători căpșuni și 15 pentru procesori de flori și plante în sere, dar și câte un post pentru specialist în recrutare, sudor autogen și sudor.

În Slovacia se caută, în continuare, 12 sticlari, în Suedia 2 pizzari/ bucătari la gratar, Spania 100 de muncitori agricoli, iar în Ungaria câte 10 dulgheri, lucrători în construcții și montatori structuri pentru construcții, câte 5 electriceni, sudori și montatori structuri metalice și 6 operatori la mașini de prelucrare în industria alimentară.

 

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE, inclusiv salariile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?