Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Locuri de muncă vacante: 527 în Vrancea, 372 în Comunitatea Economică Europeană

Angajatorii vrânceni au declarat la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, ca fiind vacante, 527 locuri de muncă. De asemenea, în Comunitatea Economică Europeană (CEE) sunt disponibile 372 oferte.

Astfel, în județul Vrancea se pot angaja 110 operatori confecționeri industriali, 71 de muncitori necalificați în industria confecțiilor, 32 de muncitori necalificați, dar și câte 20 de șoferi și îngrijitori spații verzi. De asemenea, mai sunt disponibile câte 19 posturi pentru lucrători comerciali și zidari, 18 călcătorese lenjerie, 11 brutari și câte 10 electricieni, manipulanți mărfuri, partiseri și vânzători.

Mai sunt dispnibile câte 9 posturi pentru dulgheri și mecanici auto, 7 pentru zugravi, câte 5 pentru electricieni auto și mecanici utilaj, 4 pentru economiști, iar pentru cei de meserie bucătar, casier și operator chimist sunt câte 3 oferte. Câte 2 locuri de muncă sunt pentru barmani și pregătitori lansatori confecții, iar câte un post pentru cei de meserie: ambalator manual, agent securitate, ajutor bucătar, consilier juridic, expert egalitate de șanse și facturist.

În CEE sunt disponibile 372 oferte de locuri de muncă. Astfel, în Austria se pot angaja 30 de montatori mobilă, iar în Belgia câte un consultant afaceri, consultant tehnic, inginer de sistem IT și dezvoltator Java. În Croația sunt vacante 20 de posturi pentru animatori hotel, iar în Danemarca un singur post de lucrător la fermă. În Germania se pot angaja 15 operatori spălări industriale, 10 manipulanți bagaje, câte 7 inspectori tehnic de tren, specialiști în siguranță transport pe calea ferată și grădinari. Își mai pot găsi de lucru în Germania 3 măcelari, 2 marinari, 6 șoferi de camion și câte un comandant de navă și șofer de autobuz.

În Marea Britanie se pot angaja 15 farmaciști, în Irlanda 4 operatori CNC și un sudor/ montator, în timp ce în Norvegia sunt locuri disponibile pentru câte 10 instalatori ventilație, electricieni și instalatori, câte 4 mecanici auto, vopsitori auto și tinichigii auto, câte un post pentru maestru pizzar, lucrător la fermă și asistent îngrijitor curățenie. În Olanda sunt vacante 5 posturi pentru culegători căpșuni și 15 pentru procesori de flori și plante în sere. În Slovacia se caută, în continuare, 12 sticlari, în Spania 100 de muncitori agricoli, iar în Ungaria câte 10 dulgheri, lucrători în construcții și montatori structuri pentru construcții, câte 5 electriceni, sudori și montatori structuri metalice și 6 operatori la mașini de prelucrare în industria alimentară.

 

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

 

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE, inclusiv salariile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?