Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

Angajat al unei firme de cablu, BĂTUT din cauza unei antene parabolice

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Slobozia Ciorăști, va fi judecat la Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Victimă i-a fost angajatul unei firme de cablu, după cum se arată în rechizitoriul procurorilor.

Anchetatorii au stabilit în urma verificărilor că la data de 15 august 2018, persoana vătămată a mers în comuna Slobozia Ciorăști, urmare a unei sesizări cu privire la o defecțiune. Persoana vătămată a ajuns la adresa indicată și a găsit-o acasă pe concubina inculpatului. Aceasta i-a explicat persoanei vătămate care este problema, iar angajatul și-a început activitatea.

După ce a terminat, omul s-a urcat în mașină cu scopul de a pleca. Pe drum, la ieșirea de pe ulița pe care își are casa inculpatul, persoana vătămată s-a întâlnit cu acesta. Inculpatul era cu o căruță și pentru că nu era loc să treacă cu mașina, persoana vătămată a oprit. Inculpatul, care era băut, a mers la mașina persoanei vătămate și a avut o discuție cu aceasta, discuție referitoare la faptul că persoana vătămată nu a schimbat locul antenei parabolice. Aceasta din urmă i-a explicat inculpatului că acest lucru se poate face doar contracost și în baza unei aprobări. Răspunsul persoanei vătămate l-a deranjat pe inculpat, iar acesta a început să lovească persoana vătămată cu pumnii în zona feței.

Loviturile aplicate au fost destul de puternice deoarece persoana vătămată a și căzut la pământ. Auzind scandalul, concubina inculpatului a intervenit și l-a calmat pe acesta din urmă.

Leziunile suferite de victimă au necesitat 16-18 zile de îngrijiri medicale. Persoana vătămată a declarat că se constituie parte civilă în dosar cu suma de 5.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?