Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Locuri de muncă vacante: 254 în Vrancea, 361 în Comunitatea Economică Europeană

Angajatorii vrânceni au declarat vacante, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM), 254 locuri de muncă, valabile pentru această săptămână. De asemenea, în Comunitatea Economică Europeană au fost declarate vacante 361 de locuri de muncă.

Astfel, în Vrancea sunt disponibile câte 32 de locuri de muncă pentru operator confecționer industrial, muncitor necalificat și muncitor necalificat în industria confecțiilor. Pentru zidari sunt 15 locuri de muncă disponibile, iar pentru șoferi 14. Câte 8 oferte sunt pentru lucrător comercial și fierar betonist, iar pentru dulgher și agent securitate și intervenție câte 6. Pentru operatori mașini unelte comandă numerică, muncitor utilaj și frezor sunt câte 5 locuri de muncă disponibile și câte 4 pentru ospătar, lucrător sortator deșeuri reciclabile și lucrător bucătărie.

Pentru cei de meserie operator chimist și maistru construcții sunt câte 3 oferte, iar câte 2 pentru mecanic auto și lucrător benzinărie. Câte un singur loc de muncă este disponibil pentru cei de meserie sudor, vânzător, tractorist, tehnician veterinar, medic veterinar, macaragiu, lucrător dezmembrări auto.

În Comunitatea Economică Europeană au fost declarate vacante 361 de locuri de muncă. Astfel, în Belgia se pot angaja 5 operatori la mașini/ utilaje pentru fabricarea produselor din carton și câte un manager proiect, șofer categoria C, consultant afaceri și consultant tehnic. În Croația se pot angaja 20 de animatori hotel, salariul fiind de 540 – 1.000 euro net pe lună.

În Germania se pot angaja 15 operatori spălări industriale, 10 manipulanți bagaje, dar și câte 4 șoferi camion pe distanțe lungi, personal servire și șoferi camion pe distanțe scurte. Își mai pot găsi de lucru 7 specialiști în siguranța transportului pe calea ferată și tot atâția grădinari. Câte un singur loc de muncă este pentru cei de meserie: cusător, șofer autobuz, bucătar, comandant de navă, manipulant marfă, specialist restaurant, croitor decorațiuni, mecanic mașini industriale.

În Marea Britanie își pot găsi de lucru 50 de îngrijitori persoane la domiciliu, 15 farmaciști și 10 infirmieri, iar în Irlanda 2 șefi serviciu plan producție (industria cărnii) și câte un inginer automatist și sudor/ montator. În Finlanda își pot găsi de muncă 3 vopsitori industriali, iar în Norvegia 10 măcelari, 5 vopsitori auto/ tehnicieni reparații și câte un medic hematolog, ghid antrenor caiac și maestru pizzar. În Olanda sunt oferte de muncă pentru lucrători în sere cu ardei gras, flori și roșii, dar și pentru culegători sparanghel și căpșuni. Cei care se vor angaja în toate aceste domenii vor primi câte 9,82 euro brut pe oră.

În Suedia se pot angaja 8 mecanici mașini utilaje grele și câte 4 operatori CNC – strungar și operator CNC – frezor. În Slovacia încă mai sunt vacante cele 12 posturi de sticlari, iar în Ungaria își pot găsi de lucru 5 surori și 5 montatori structuri metalice.

 

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

 

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE, inclusiv salariile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?