Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672
Ediția: Miercuri 17 iulie 2024 Nr. 6672

Aproximativ 70 de participanți la evenimentul european organizat de Consiliul Județean Vrancea

Aproximativ 70 de participanți, reprezentanți ai Statelor membre și ai Comisiei Europene, precum și ai unor state din afara UE, cu statut de observator, vor participa la evenimentul „Întâlnirea grupului de lucru – la nivel de experți din cadrul EUPAN“, organizat de Consiliul Județean Vrancea, în perioada 8-9 aprilie 2019.  Evenimentul va fi organizat în contextul exercitării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene. Este vorba despre întâlnirea grupului de lucru la nivel de experți din cadrul Rețelei europene de administrație publică (EUPAN WL). Evenimentul este organizat în colaborare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, cu Agenția Națională a Funcționarilor Publici, Institutul Național de Administrație și reunește aproximativ 70 de participanți, reprezentanți ai Statelor membre și ai Comisiei Europene, precum și ai unor state din afara UE, cu statut de observator.

În cadrul întâlnirii oficiale, vor avea loc și ateliere de lucru pe diverse teme privind administrația publică, ateliere ce se vor desfășura în săli adiacente sălii de ședințe a Consiliului Județean Vrancea. Programul „Întâlnirii grupului de lucru – la nivel de experți din cadrul EUPAN” va include întâniri de lucru ale experților EUPAN, precum și vizite la obiective trusitice din Vrancea.

Conform programului stabilit de comun acord de către Consiliul Județean Vrancea și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în zilele de 8 și 9 aprilie 2019 vor fi efectuate vizite la Mausoleul Eroilor de la Mărășești și de la Mărăști, precum și la o cramă din județul Vrancea. „Accesul reprezentanților mass-media interesați de eveniment va fi posibil, în data de 08 aprilie, în deschiderea evenimentului, în intervalul orar 09.30 – 10.00 (cu posibilitatea de a obține și scurte declarații de presă din partea oficialilor români prezenți), în baza acreditării prealabile“, se arată într-o informare de presă a Consiliului Județean Vrancea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?