Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Locuri de muncă vacante: 237 în Vrancea, 297 în Comunitatea Economică Europeană

Angajatorii vrânceni au declarat 237 locuri de muncă vacante la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, în timp ce cei din Comunitatea Economică Europeană (CEE) pun la dispoziția celor aflați în căutarea unei slujbe 297 oferte. Potrivit unui comunicat al AJOFM Vrancea, sunt oferite 37 de locuri de muncă pentru operator confecționer industrial și muncitor necalificat în industria confecțiilor, iar 30 de posturi sunt pentru muncitori necalificați. Pentru lucrători comerciali sunt 13 locuri de muncă disponibile, iar câte 10 pentru zidari și operatori mașini electroeroziune.

Pentru agenți de securitate și intervenție sunt 7 posturi disponibile, pentru frezori 5, iar câte 3 pentru vânzători, șoferi, dulgheri, ospătari, mecanici utilaje, lucrători sortatori deșeuri reciclabile. Pentru tehnician cadastru și electrician sunt câte 2 locuri de muncă disponibile, iar pentru economist, barman, administrator rețea calculatoare și consilier juridic câte unul.

În CEE sunt 297 oferte. Astfel, în Belgia se pot angaja 5 operatori la mașini/ utilaje pentru fabricarea produselor din carton și câte un manager proiect, șofer categoria C și consultant tehnic. În Germania se pot angaja 4 șofer de camion pe distanțe lungi și alți 4 șoferi de camion pe distanțe scurte, dar și câte 2 măcelari, operatori mașini CNC, marinari. În Marea Britanie își pot găsi de lucru 50 de îngrijitori persoane la domiciliu, 15 farmaciști și 10 infirmieri. În Irlanda sunt oferite 2 posturi pentru șef serviciu plan producție (industria cărnii) și un inginer automatist, în timp ce în Finlanda sunt oferte pentru 10 muncitori constructori, 6 pavatori și 3 vopsitori industriali (de pulverizare umedă).

În Norvegia se pot angaja 10 măcelari, câte 5 sudori TIG, instalatori industriali/ instalator țevi și vopsitori auto, dar și câte un medic hematolog și un ghid antrenor caiac. În Olanda se pot angaja 20 de lucrători în sere cu bulbi de flori, cât 15 lucrători în sere cu ardei gras, lucrători în sere cu flori și lucrători în sere cu roșii. De asemenea, mai sunt disponibile 5 posturi pentru culegător căpșuni și 3 culegători sparanghel.

În Suedia sunt disponibile câte 4 posturi pentru operator CNC strungar și operator CNC frezor și 8 pentru mecanic mașini utilaje grele. În Slovacia sunt 12 posturi pentru sticlari, iar în Ungaria câte 5 pentru sudori și montator structuri metalice.

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

 

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE, inclusiv salariile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?