Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Arest menținut pentru tatăl care și-ar fi violat doi dintre fii

Magistrații Judecătoriei Focșani au menținut arestul preventiv în cazul vrânceanului trimis în judecată pentru că și-ar fi violat doi dintre fii, iar pe al treilea l-ar fi agresat sexual. „(…) constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului J(…) F(…), trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de viol (…) (4 acte materiale …), viol (…) (3 acte materiale …) şi agresiune sexuală (1 faptă …) (…) menţine măsura arestării preventive a inculpatului (…) pronunţată de Judecătoria Focșani (…)  până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. (…) împotriva prezentei Încheieri se poate formula contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată in şedinţa publică, astăzi, 20.03. 2019“, este decizia instanței.

Anchetatorii au stabilit că bărbatul a lucrat mai mulți ani peste hotare, iar când a revenit în țară ar fi început chinurile pentru cei trei băieți ai săi, pe care ar fi început să-i batjocorească în fel și chip, de fiecare dată când prindea ocazia. Cu unul dintre copii, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale de patru ori, iar cu un altul de trei ori. Din verificări a reieșit că bărbatul își batjocorea copiii atunci când rămânea singur cu aceștia, fie în casă, fie mergea după ei la toaletă sau în altă parte.

Potrivit informațiilor, de fiecare dată i-ar fi amenințat pentru a-și putea satisface poftele bolnave, determinându-i astfel să facă tot ce-și imagina mintea sa bolnavă. De asemenea, i-ar fi amenințat să nu spună nimănui despre cele petrecute. A reușit să-i facă să tacă pentru o vreme, timp în care băieții au fost nevoiți să îndure lucruri greu de imaginat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?