Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Invitație pentru „simpatizanții geografiei”

Societatea de Geografie din România – filiala Vrancea îi invită pe „simpatizanții geografiei”, vineri 15 martie 2019, începând cu ora 13.00, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, la evenimentul ,,Primăvara geografică”.

Conform unui comunicat de presă, va fi lansat primul număr al Buletinului filialei Vrancea a SGR, avându-i ca editori pe prof.dr. Nicolae Damian și prof.dr. Răzvan Săcrieru. De asemenea, vor fi prezentate: viitoarele apariții editoriale Simion Mehedinți sub îngrijirea conf.univ.dr. Costică Neagu; concepțiile geopolitice ale lui Simion Mehedinți, în prezentarea conf.univ.dr. Marius Neacșu; lucrarea ,,Economia locală în comunitățile rurale vrâncene” de prof.dr. Alexandra Tătaru; site-ul Societății.

„Evenimentul va fi întregit de conferința susținută de lector univ.dr. Nae Roman, de la Univ. Al. I Cuza din Iași. Dânsul va expune o serie de imagini realizate cu prilejul scufundărilor în Marea Roșie, prezentarea dorindu-se a fi o pledoarie pentru importanța geografiei.Vă așteptăm cu drag!”, se mai arată în comunicatul de presă remis de Societatea de Geografie din România – filiala Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?