Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671
Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671

Locuri de muncă: 271 în Vrancea și 1.989 în Comunitatea Economică Europeană

271 locuri de muncă au fost declarate vacante, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, de agenții economici din județ. Cele mai multe oferte, respectiv 63, sunt pentru operator confecționer industrial, iar pentru muncitori necalificați în industria confecțiilor au fost declarate vacante 28 de locuri de muncă. Pentru muncitori necalificați sunt 23 de oferte, iar pentru lucrători comerciali 19.

De asemenea, la AJOFM Vrancea au mai fost declarate vacante câte 14 locuri de muncă pentru cei de meserie zidar și dulgher, pentru zugravi sunt 13 oferte, iar pentru fierari betoniști12. Câte 10 locuri de muncă sunt  declarate vacante pentru persoanele calificate ca și sudori, constructori structuri monolite, iar pentru vânzători și ambalatori manual sunt câte 6 locuri de muncă declarate vacante. Pentru operatori mașini comandă numerică și electricieni sunt câte 5 locuri de muncă declarate vacante la AJOFM, iar 4 pentru agenți de securitate și intervenție. Pentru cei de meserie strungar universal și barman sunt câte 3 locuri de muncă declarate vacante, iar câte 2 pentru operatori finisor asfalt, operator compactor asfalt, mașinist la mașini pentru terasamente, încărcător – descărcător, faianțar, casier și agent vânzări.

Câte un singur loc de muncă este pentru șef serviciu, tehnician sisteme de securitate, secretara, paznic, maistru construcții, lucrător gestionar, izolator termic, instalator, inginer construcții, economist, corector, brutar și agent curățenie clădiri.

În Comunitatea Economică Europeană (CEE) au fost declarate ca fiind vacante 1.989 locuri de muncă. Astfel, în Danemarca se poate angaja un manager resurse umane, iar în Germania câte 50 de sudori, lăcătuși, instalatori și electricieni. De asemenea, sunt 80 de posturi vacante pentru personal curățenie, iar pentru curieri sunt 120 de posturi. Pentru șefi de tură sunt 4 posturi vacante, salariul fiind de 3.350 – 4.100 euro, tot 4 oferte fiind și pentru mecanic echipamente de prelucrare plastic. 6 locuri de muncă sunt disponibile pentru manipulanți bagaje.

În Irlanda sunt 60 de locuri de muncă vacante pentru îngrijitori persoane și 10 pentru asistent social, în timp ce pentru asistenți medicali sunt 2 oferte. În Letonia sunt câte 20 de locuri de muncă pentru lăcătuși mecanici, mecanici auto, tencuitori, instalatori și zugravi, toate aceste oferte fiind pentru Finlanda. În Malta sunt 10 oferte pentru tehnicieni și 7 pentru instalatori ELV, iar în Marea Britanie sunt 40 de oferte pentru infirmieri, 200 pentru muncitori în industria piscicolă și 100 pentru curieri liber profesioniști.

În Norvegia sunt 10 posturi vacante pentru vopsitori auto/ tehnician de reparații, 3 pentru montatori acoperișuri, 2 pentru tâmplar mobilă și câte un post pentru vopsitori mobilă, ghid caiac, ghid antrenor caiac și frizer. În Olanda sunt 10 locuri de muncă vacante pentru muncitori în grădinărit și 60 pentru operatori la mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare, iar 25 pentru culegători ardei. În Polonia sunt 10 posturi libere pentru zidari, în Spania 800 pentru muncitori necalificați la cules de căpșuni și 4 pentru tehnicieni – turbine eoliene.

În Suedia sunt 8 posturi pentru mecanic mașini utilaje grele și câte 4 pentru operator CNC strungar și operatori CNC frezor. În Slovacia sunt 12 locuri de muncă pentru sticlari și unul pentru specialist în administrație cu limba română. În Slovenia sunt 5 posturi pentru bucătari și un post de șef administrare baze de date. În Ungaria sunt 10 oferte pentru muncitori necalificați și câte un post pentru lăcătuș mecanic, manager produs și agent vânzări.

Listele cu locurile de muncă în Vrancea și în Comunitatea Economică Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?