Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Tânără de 21 de ani MOARTĂ după ce un șofer băut a intrat cu mașina într-un podeț și apoi într-un gard, pe E85

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc în noaptea de joi spre vineri, pe DN2 E85, în localitatea Dumbrăveni. Potrivit polițiștilor, un șofer, în vârstă de 32 de ani, a pierdut controlul autoturismului la volanul căruia se afla și a intrat într-un podeț, apoi în gardul unei locuințe. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat inconștient la spital, și decesul unei tinere, în vârstă de 21 de ani, pasageră în autoturism. „La data de 09.11.2018, orele 00:30, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Rm. Sărat, jud. Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 – E85, în loc. Dumbrăveni, km 164, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu un podeț și apoi cu un gard al unei locuințe. A rezultat decesul pasagerei din dreapta – față, o tânără, în vârstă de 21 de ani, din Rm. Sărat, jud. Buzău și rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Focșani în stare de inconștiență”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea.

Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe în jurul orei 01:10. Acesta prezenta halenă etanolică, iar polițiștii au cerut recoltarea de probe biologice. „Policontuzionat prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral cu plagă scalpată parietală stângă, traumatism coloană cervicală, torace, abdomen și pelvis, halenă etanolică. Pacientul a fost internat la Chirurgie-Terapie Intensivă”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.  

În cursul zilei de vineri, potrivit unor surse medicale, starea de sănătate a bărbatului se îmbunătățise, acesta aflându-se în afara oricărui pericol. Potrivit unor surse neoficiale, bărbatul ar fi mărturisit că înainte de a se urca la volan ar fi consumat alcool, pe fondul unei supărări din dragoste.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?