Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO! Tânăr de 18 ani, reținut după ce a tâlhărit două femei în Focșani

TÂNĂR BĂNUIT DE TÂLHĂRIE, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au reținut un tânăr, de 18 ani, bănuit de comiterea unor tâlhării pe raza municipiului Focșani. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea.

La data de 15 octombrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un tânăr, de 18 ani, din comuna Măicănești, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie pe raza municipiului Focșani.

În fapt, la data de 8 octombrie a.c., prin folosirea violenţei, tânărul ar fi sustras geanta unei femei, de 68 de ani, care conținea documente, suma de 350 lei și un telefon mobil, valoarea totală a prejudiciului fiind de 950 lei.

De asemenea, din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că la data de 13 octombrie a.c., tânărul ar fi smuls geanta unei femei, de 53 de ani, din care ar fi sustras suma de 1000 lei și un telefon mobil.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 60 % și restituit persoanelor vătămate.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză urmând ca mâine, 16 octombrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 15 octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?