Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Eliberat în 2014 din Penitenciarul Focșani, „Dasaev” a fost ieri arestat

Bărbatul acuzat că i-a înjunghiat pe cei doi baschetbalişti din Brăila, Joseph McClaim şi Darrell Bowie, Daniel Gabriel Husein, cunoscut în lumea interlopă din oraş ca „Dasaev”, a fost arestat preventiv, marţi, pentru tentativă de omor şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Magistraţii Tribunalului Brăila au decis, marţi, ca Daniel Gabriel Husein să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentative de omor şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, după scandalul dintr-un bar din oraş, când doi baschetbalişti americani au fost înjunghiaţi. Procurorul de caz a cerut instanţei arestarea preventivă a suspectului după ce a vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din clubul brăilean şi după ce au fost audiaţi mai mulţi martori.

Cel cunoscut drept „Dasaev” în lumea interlopă din Brăila, nu recunoaşte acuzaţiile privitoare la tentativa de omor, susţinând că el este victima violenţelor din barul brăilean. Acesta consideră că poate fi acuzat doar de tulburarea ordinii publice deoarece a participat la bătaie.

Gabriel Husein Dasaev a devenit cunoscut în anii 90 atunci când a tăiat cu o sabie mâinile unui rival. Ulterior, el a stat mulţi ani după gratii fiind condamnat în România şi în Spania pentru viol şi proxenetism şi a fost eliberat din penitenciarul Focşani în anul 2014.

Cei doi baschetbalişti, Joseph McClaim şi Darrell Bowie, sunt în continuare sub supravegherea medicilor, în spitale din Brăila şi Bucureşti.

Sursa: mediafax.ro

Articolul INTEGRAL pe https://bit.ly/2OAmgib

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?