GALERIE FOTO: Mascați vrânceni, la Cupa Structurilor Speciale de Intervenție

0
905

Cupa Structurilor Speciale de Intervenție – ediția 2018

O echipă de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea participă zilele acestea la competiție

O echipă formată din patru luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale – IPJ Vrancea se află printre cele 51 de echipe din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării Naționale și Serviciului Român de Informații care vor concura, pe parcursul a trei zile, într-o competiție ce le va testa abilitățile de intervenție, rezistența fizică și psihică și capacitatea de gestionare a unor situații deosebite. Competiția, ajunsă la cea de-a cincea ediție, este organizată cu sprijinul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” și al Asociaței Internaționale a Polițiștilor – (IPA) Secția Română – Regiunea 2 București. De asemenea, în cadrul competiției tactico-aplicative, vor avea loc simulări de scenarii tactice, pentru rezolvarea cărora sunt necesare abilități deosebite, specifice trupelor speciale.

Echipele compuse din 4 membri vor avea de parcurs patru probe, ce se vor desfășura în diferite locații, printre care și Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 12 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here