Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

UPDATE! Persoană rănită după ce a căzut în zona de vizitare a Cascadei Putna; băiat de 14 ani rănit într-un accident la Vulturu

Un echipaj SMURD se deplasează în sat Greșu (zona de vizitare a Cascadei Putna), comuna Tulnici, pentru acordarea primului ajutor calificat unei victime care suferit leziuni în urma unei căzături. Acționează în cooperare și echipaje din cadrul IJJ Vn și Salvamont.

UPDATE

Revenire intervenție sat Greșu, comuna Tulnici: echipajul SMURD a preluat o victimă, de sex feminin, în vârstă de aproximativ 53 de ani, cu suspiciune de fractură de femur la membru inferior stâng. Victima a fost transportată la UPU Focșani.

 

În jurul orei 14:00 paramedicii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au fost solicitați să intervină pentru preluarea unei victime rezultată în  urma unui accident rutier produs pe raza comunei Vulturu. Victima, de sex masculin în vârstă de 14 ani a fost transportată la UPU Focșani.

ISU Vrancea

UPDATE!

Potrivit polițiștilor, la Vulturu, o femeie de 47 de ani, din Brăila, conducând o autoutilitară Mercedes s-ar fi angajat în depășirea unui autoturism și a pierdut controlul volanului, răsturnându-se în afara părții carosabile, pe sensul opus de mers. La fața locului s-au deplasat trei ambulanțe.

Șoferița, soțul și copilul lor au suferit vătămări corporale ușoare și au transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?