Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Oprișan: Ministrul de Interne „trebuie să îşi asume responsabilitatea” dacă s-au comis erori în legătură cu intervenția jandarmilor la mitingul diasporei

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, a spus sâmbătă, în CexN al partidului, organizat la Neptun, că ministrul de Interne, Carmen Dan, „trebuie să îşi asume responsabilitatea” dacă s-au comis erori legate de intervenţia Jandarmeriei la protestele din 10 august, potrivit unor surse citate de Mediafax.

„Nu ştiu dacă este adevărat ce s-a zis aici legat de d-na Dan, dar dacă e aşa, să îşi asume responsabilitatea”, a spus Oprişan în CExN al PSD, potrivit surselor citate de Mediafax.

Intervenţia liderului PSD Vrancea a avut loc după ce vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a cerut în şedinţă retragerea sprijinului politic pentru ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru intervenţia Jandarmeriei la protestele din 10 august.

Întregul articol pe https://bit.ly/2N7JbUC

1 COMENTARIU

  1. Eu personal am incredere in Presedintele C.J Vrancea , stiu ca vrea adevarul , cand cineva din conducerea Statului , aduce erori intr-o interventie precum in 10 August ,- Citez – Cel care a ordonat sa-si asume Responsabilitatea ?,Deci trebuie sa fim de acord cu Marian Oprisan pentru ancheta care se va derula , stind ca vrea Dreptate ,el fimd un om de incredere al acestui Judet, Vrancean -Felicitari -M.O.!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?