Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Țeavă de gaz ruptă și o persoană rănită, în urma unui accident în Focșani; două persoane rănite într-un accident pe DN 2D

 

O țeavă de gaz a fost ruptă în această dimineață de un autovehicul în Focșani, pe strada Brăilei, lângă sediul DSVSA. Pompierii au intervenit cu o autospecială pentru asigurarea zonei până la intervenția celor de la Distrigaz. În urma accidentului, o persoană a fost rănită, având nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului s-a deplasat o ambulanță de la SAJ Vrancea.

Un accident rutier a avut loc și pe DN 2D între Greșu și Ojdula. La fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD de la Stația de pompieri Vidra.

UPDATE!

Un conducător auto în vârstă de 24 de ani, din Gugești, în timp ce se întorcea de la Târgu Secuiesc, a pierdut controlul asupra direcției de mers, după ce ar fi prins sub roți o porțiune cu acostament, și a ajuns cu mașina în șanț, între Greșu și Ojdula. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 21 de ani şi unei fete de 13 ani, care au fost transportate la spitalul din Vidra pentru îngrijiri medicale. Potrivit polițiștilor, conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?