Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674

Modelul Annabelle Neilson, muza designerului Alexander McQueen, a decedat la vârsta de 49 de ani

Modelul Annabelle Neilson, muza regretatului designer Alexander McQueen şi prietenă bună cu Kate Moss, a fost găsită decedată joi seară, la vârsta de 49 de ani, în locuinţa sa din Chelsea, Londra, potrivit site-ului BBC. Manechin, prezenţă mondenă şi vedeta reality show-ului ”Ladies of London”, Neilson a devenit sursă de inspiraţie pentru McQueen pe când avea 22 de ani. Poliţia metropolitană precizează că moartea acesteia nu este considerată suspectă. Kate Moss a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Neilson, însoţită de un simbol grafic care sugerează tristeţea.

Născută într-o familie de aristocraţi, Neilson a fost prezentată designerului Alexander McQueen în anii 1990 de către editoarea de modă Isabella Blow.

Neilson a povestit că McQueen a îndrăgit-o din prima şi se simţeau de parcă se cunoscuseră dintotdeauna. Alexander McQueen i-a făcut apoi cunoştinţă cu prietenele sale apropiate Naomi Campbell şi Kate Moss. Designerul s-a sinucis în 2010, iar despre Neilson s-a spus că a fost ultima persoană care l-a văzut în viaţă.

Într-un interviu pentru The Daily Mail din 2015, modelul declara că se gândeşte la el în fiecare zi. ”A fost fratele meu, iubitul meu, sufletul meu pereche. Mai mereu oamenii mi se adresează doamna McQueen”, a spus manechinul. Prin intermediul designerului, a devenit prietenă cu Kate Moss şi Naomi Campbell şi era fotografiată adeseori la petreceri în compania acestora. Moss ”are mereu grijă de mine, iar eu am grijă de ea. Ne ajutăm reciproc. Kate este cea mai bună prietenă a mea şi o iubesc ca pe o soră. Da, este o celebritate, dar pentru mine este doar Kate. Ne certăm pentru lucruri prosteşti, apoi ne împăcăm. Împărţim haine, împărţim totul, iar faima ei nu a fost niciodată o problemă”, a declarat Neilson pentru Daily Mail. Modelul a urmat un tratament pentru dependenţa de heroină, adicţie pe care o dobândise după ce a fost victima unei agresiuni în adolescenţa trăia în Australia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?