Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

VIDEO și GALERIE FOTO: Accidente rutiere, în week-end, în mai multe localități din Vrancea

Mai multe accidente au avut loc sâmbătă și duminică în Vrancea.

Sâmbătă după amiază, un tânăr șofer a scăpat ca prin minune după ce a intrat cu mașina într-o remorcă încărcată cu grâu (FOTO). „Apel 112 accident rutier la Peco Cotești. Conform apelului, un auto ar fi intrat în coliziune cu remorca unui tractor. Din primele date, un autoturism se deplasa pe sensul de mers Focșani – Buzău și a intrat în coliziune cu remorca unui tractor care nu a acordat prioritate la patrunderea pe E85. Victima este conducătorul autoturismului. Conducătorul auto refuză deplasarea la spital. Evenimentul rutier va fi soluționat ca tamponare”, au precizat la momentul producerii accidentului reprezentanții IPJ Vrancea. De asemenea, ISU Vrancea a făcut atunci următoarele precizări: ”A fost anunțat un accident rutier în comuna Cotești cu o victimă încarcerată, intervine Detașamentul de Pompieri Focșani cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și autospeciala de descarcerare și SAJ VN. UPDATE! Echipajul a fost întors din traseu deoarece nu a mai fost nevoie să intervină!”.

Tot sâmbătă, a fost anunțat un accident rutier în comuna Tulnici, sat Lepșa, fiind implicată o motocicletă. O persoană prezenta leziuni minore. La fața locului a intervenit un echipaj de la Ambulanță.

Duminică, în jurul prânzului, „paramedicii militari din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit cu o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe DN 2 – E85 în sat Călimănești din care au rezultat patru victime conștiente cu diferite traumatisme și excoriații. După acordarea primului ajutor calificat, victimele au fost preluate de echipajul SMURD și două ambulanțe SAJ care au acționat în sprijin”, după cum au precizat reprezentanții ISU Vrancea. Cele patru persoane se aflau într-o mașină care s-a răsturnat, ieșind în afara părții carosabile.

Tot duminică, la Focșani, în zona Cimitirului Nordic, un biciclist de 73 ani, din municipiu, cu 1,07 alcoolemie, a intrat într-un tir, în lateral. Din fericire, șoferul tir-ului a oprit la timp. Biciclistul nu a pățit nimic, a refuzat preluarea de către echipajul de la ambulanță.

De asemenea, printr-un apel la 112 a fost anunțat un eveniment rutier pe DN 2 E85, la Garoafa. Au fost implicate două autovehicule. Evenimentul a fost soluționat ca tamponare, conform reprezentanților IPJ Vrancea.

Tot printr-un apel la 112 a fost anunțat duminică un accident rutier, mai exact o coliziune frontală între două autovehicule, pe DN1 L, între Varnița și Răcoasa. „Un autoturism care circula din direcția Soveja către Panciu, la ieșire din Racoasa, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontal cu un autoturism care circula regulamentar. Traficul nu este blocat, două victime au fost preluate de ambulanță”, precizează Biroul de presă al IPJ Vrancea. Și reprezentanții ISU Vrancea au venit cu precizări în legătură cu acest accident: „Paramedicii militari au intervenit la un accident rutier produs în comuna Răcoasa din care au rezultat trei victime conștiente cu diferite traumatisme și excoriații. La fața locului s-au deplasat o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Panciu și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra. După acordarea primului ajutor calificat victimele au fost preluate de echipajele SMURD și o ambulanță SAJ care a acționat în sprijin. UPDATE! La locul accidentului se mai deplasează o ambulanță SAJ pentru preluarea altor 2 victime conștiente (2 copii) care prezintă traumatisme minore”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?