Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare


La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au executat un mandat de arestare, emis de Judecătoria Focșani față de un bărbat de 22 de ani, condamnat la o pedeapsă de 11 luni de închisoare, pentru comiterea mai multor infracțiuni la regimul silvic. În fapt, în perioada 2015-2017, persoana bănuită ar fi tăiat fără drept arbori, de pe proprietăți publice și private situate pe raza comunei Sihlea, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2600 de lei.
Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Focșani.

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 12 iulie a.c., ora 18.54, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat, din comuna Slobozia Ciorăști, în timp ce conducea un autoturism pe strada Luminii din comuna Slobozia Ciorăști, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La  data de 12 iulie a.c., ora 19.00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat un bărbat, de 62 de ani, din comuna Corbița, în timp ce conducea un moped pe DJ 119A, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,16  mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, asupra bărbatului  au fost găsite două plase monofilament, care au fost ridicate în vederea confiscării.
Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 13 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?