Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

Un bărbat din Ţifeşti a făcut sex oral cu nepoata, în livadă; el a ajuns în arest


    Un bărbat din comuna Å¢ifești a fost reținut miercuri seara de polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Rurală Panciu, el fiind bănuit că a întreținut relații sexuale cu nepoata sa, minoră.
    Potrivit unor surse oficiale din rândul anchetatorilor, inițial s-ar fi reclamat un viol, după care, în urma cercetărilor, s-a stabilit că ar fi vorba de infracțiunea de act sexual cu un minor. Aceleași surse ne-au spus că bărbatul ar fi întreținut relații sexuale orale cu nepoata sa minoră. Ieri, în jurul prânzului, bărbatul a fost adus în cătușe din Arestul IPJ Vrancea la Parchet, pentru a fi audiat de procurorul de caz.

Din anchetă a rezultat că totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de sâmbătă, în timp ce inculpatul și nepoata sa minoră se aflau în livada unei persoane din localitate. Anchetatorii au stabilit că cei doi au întreținut relații sexuale orale și că nu ar fi fost  vorba de o constrângere, motiv pentru care fapta nu a fost încadrată la viol. „S-a reținut infracțiunea de act sexual cu un minor, în urma anchetei stabilindu-se că fapta a fost comisă în după amiaza zilei de 7 iulie a.c. La audieri, bărbatul a recunoscut și a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, ne-a declarat procurorul Paul Mihăilă din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, procurorul de caz.

    Ieri după-amiază bărbatul a ajuns în fața judecătorilor de la Judecătoria Panciu cu propunere de arestare preventivă. Pe numele său a fost emis mandat pentru 30 de zile, dar soluția nu este definitivă. Bărbatul poate face contestație dacă este nemulțumit de măsură.
    Potrivit unor surse oficiale bărbatul nu este la prima abatere. În urmă cu mai mulți ani, el ar fi agresat sexual o fetiță de 6 ani, din aceeași localitate, motiv pentru care a primit o pedeapsă de peste 10 ani de închisoare, pentru viol. Conform informațiilor de pe portalul instanțelor vrâncene, bărbatul a fost liberat condiționat în vara anului 2016. „Admite ca intemeiată propunerea de liberare condiționată, formulată de către Penitenciarul Focșani privind pe condamnatul B(…) M(…), in prezent deținut in Penitenciarul Focsani. Dispune liberarea condiționată a condamnatului din executarea restului din pedeapsa de 12 ani închisoare aplicată prin sentința penală a Tribunalului Vrancea. (…) atrage atenția condamnatului asupra consecințelor nerespectării condițiilor liberării condiționate, pentru pedeapsa rămasă neexecutată (…)”, se arată într-o decizie a Judecătoriei Focșani din 24 iunie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?