Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

GALERIE FOTO: Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o mașină, dar și pentru scoaterea unui copil blocat într-un autoturism


    Pompierii au intervenit miercuri pentru stingerea unui incendiu la o mașină, dar și pentru scoaterea unui copil blocat într-un autoturism. „A fost anunțat un incendiu la un autoturism în comuna Câmpineanca, str. Rândunelelor. Intervine Detașamentul de Pompieri Focșani cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Au ars compartimentul motor și aproximativ 20% din habitaclu. Incendiul a fost lichidat”, au precizat reprezentanții ISU Vrancea. O femeie care se afla la volanul unui autoturism Peugeot 407 a observat că iese fum din compartimentul motor și a tras pe dreapta pe o străduță în Câmpineanca. Deși pompierii au sosit foarte repede aceștia au constatat că arde întregul compartiment motor și au procedat la stingerea incendiului limitând incendiul doar la planșa de bord și compartimentul motor.

    Pompierii militari au intervenit miercuri seară „cu modulul SMURD pentru eliberarea unui copil de aproximativ 2 ani rămas blocat într-un autoturism. Copilul a fost scos din mașină în condiții de siguranță și predat părinților. Copilul era cu fratele său în autoturism, fratelui i s-a făcut sete și s-a dat jos din mașină moment în care copilul a rămas singur și a blocat ușile mașinii. Evenimentul a avut loc pe str. Gloriei în municipiul Focșani”, după cum au precizat reprezentanții ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?