Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Zilele Municipiului Focșani 2018 – zile de bucurie și amintiri frumoase pentru toți participanții


    Acum, la finalul ediției 2018 a ,,Zilelor Municipiului Focșani”, putem spune că această sărbătoare a fost o reușită din toate punctele de vedere, invitații noștri din țară și străinătate rămânând cu o impresie plăcută privind amploarea și buna organizare a manifestărilor din perioada 5-8 iulie.
Diversitatea programului a fost pe toate gusturile, multitudinea de evenimente și spectacole mulțumind publicul din toate generațiile. Acest fapt se datorează implicării deosebite a instituțiilor de cultură care și-au asumat responsabilitatea în buna desfășurare a activităților, iar aici merită amintite Teatrul Municipal „Mr. Gh. Pastia”, Ansamblul Folcloric „Èšara Vrancei”, Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia”, Corul Pastorala și Centrul Cultural Vrancea.
    Pe întreaga durată a manifestărilor, liniștea și ordinea, paza și protecția, circulația și curățenia, au fost bine supravegheate, neexistând incidente, dovadă că  instituțiile implicate în acest sens – Poliția Locală Focșani, Poliția Municipiului Focșani, Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea, Inspectoratul Județean de Jandarmi Vrancea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny”, Serviciul de Ambulanță, Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani și CUP Salubritate S.A. Focșani  – și-au făcut datoria cu maximă răspundere și profesionalism.
    Tuturor celor de mai sus vreau să le mulțumesc pentru implicare și pentru sprijinul acordat în organizarea și desfășurarea acestui eveniment în cele mai bune condiții.
    Mai mult însă decât orice, vreau să mulțumesc focșănenilor mei dragi pentru participarea în masă la aceste manifestări și mai ales pentru comportamentul civilizat de care au dat dovadă, astfel încât fiecare vizitator al municipiului nostru să plece cu cele mai plăcute amintiri de la Zilele Municipiului Focșani 2018.

Primar
Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?