Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

Șoferi amendați după ce au staționat neregulamentar pe străzi din Focșani


La data de 4 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Focsani, împreună cu lucrătorii Poliției Locale Focșani, au desfășurat o acțiune comună pentru sancționarea conducătorilor auto care opresc sau staționează neregulamentar pe principalele artere de circulație din municipiul Focșani.
    Scopurile acțiunii au fost reducerea victimizării în rândul participanților la trafic, în special al pietonilor angajați în traversare pe trecerea de pietoni, creșterea fluenței traficului și crearea unui aspect de disciplină pe principalele artere de circulație din municipiu, prin aplicarea măsurilor de ordin contravențional, conform normelor legale în vigoare.
În cadrul acțiunii au fost sancționați contravențional un număr de 25 de conducători auto care au oprit sau au staționat neregulamentar, în unul dintre cazuri fiind dispusă ridicarea unui autoturism staționat pe trotuar, în zona unei treceri pentru pietoni.
          De semenea, în cadrul acțiunii au fost reținute 3 permise de conducere pentru consum de alcool și neacordare de prioritate, valoarea totală a sancțiunilor aplicate fiind de 9600 lei.
În perioada următoare, polițiștii vor acționa, zilnic, pentru combaterea opririlor și staționărilor interzise pe principalele artere de circulație și în  zonele cu risc rutier crescut.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 5 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?