Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Șoferi sub influența alcoolului, depistați de polițiști la volan


Conducători auto care emanau halenă alcoolică, depistați și cercetați de polițiști

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat ieri, în trafic, un bărbat, de 23 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat concentrația de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Tot ieri, polițiștii din adrul Politiei Municipiului Adjud au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Copăcești. Conducătorul auto, un bărbat de 41 de ani, din județul Iași, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constatat că valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii este expirată din data de 7 aprilie a.c..
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și conducere sub influența alcoolului.

În jurul orei 1.10, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Tamași, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 252, pe raza comunei Ploscuțeni, sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Adjud, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 2 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?