Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

ULTIMA ORĂ! FOTO! Două persoane, date DISPĂRUTE, la Cîrligele și Poiana Cristei, în urma fenomenelor meteo extreme


Pompierii militari din cadrul ISU Vrancea participă la misiunile de căutare a două persoane dispărute, în comuna Cârligele, satul Blidari și în comuna Poiana Cristei, sat Mahriu. La misiuni participă reprezentanții IPJ, ISU, IJJ, SVSU și cetățeni.
Nu se exclude căutarea din zona cursurilor de apă.
UPDATE!
Persoana disparută din comuna Cârligele, sat Blidari, a fost găsită într-o zonă împădurită de pe teritoriul localității. Este in stare conștientă. Personalul MAI se deplasează pentru evaluare.

ISU Vrancea
N.R. Conform surselor noastre, persoana dispărută din Poiana Cristei ar fi o femeie de 71 de ani, posibil luată de apele pârâului Brezoi în satul Mahriu.
Conform unui apel 112, în comuna Cirligele, Blidari, un bărbat, de 77 ani, a plecat ieri în pădure și nu a revenit la domiciliu.
În urma căutărilor desfășurate de politiști, jandarmi, pompieri și reprezentanți SVSU, bărbatul a fost găsit și nu a suferit leziuni.
Polițiștii Secției 5 Cotești au fost sesizați în cursul dimineții cu privire la dispariția unei femei în vârstă de aproximativ 70 de ani din comuna Poiana Cristei.
Conform sesizării, femeia ar fi fost văzută aseară în jurul orei 21.00 în zona pârâului Brezoi, sat Mahriu.
Participă la căutări polițiști, pompieri, jandarmi, reprezentanți ai SVSU și membri ai familiei.
UPDATE!
Conform unui apel 112, în comuna Cîrligele, Blidari, un bărbat, de 77 ani, a  plecat ieri în pădure la cules ciuperci nu a revenit la domiciliu.
În urma căutărilor desfășurate de politisti, jandarmi, pompieri și reprezentanți SVSU, bărbatul a fost găsit și nu a suferit leziuni. Acesta a fost preluat de ambulanță.

IPJ Vrancea
Sursa foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?