Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Accident provocat de un vrâncean de 29 de ani; o șoferiță rănită grav


La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 09.00, a fost sesizată producerea unui accident grav de circulație, în localitatea Spătaru. Din primele verificări efectuate de echipa de cercetare la fața locului a reieșit faptul că un șofer de 29 de ani, din Vrancea, care circula cu o autoutilitară pe DN 2 E85, pe direcția Buzău către Urziceni, în localitatea Spătaru nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de carosabil acoperit cu apă, a pierdut controlul asupra direcției și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o tânără în vârstă de 25 de ani, din Bacău. Ulterior, autoturismul a fost proiectat în gardul unui imobil și într-un alt autoturism, care se afla staționat pe o stradă laterală.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto, care nu purta centura de siguranță, ulterior aceasta fiind transportată la spital.
A fost întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

IPJ Buzău, 29 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?