Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

ULTIMA ORĂ! Polițiștii au făcut UZ DE ARMĂ în cazul unui șofer, care nu a oprit la semnalul acestora; autoutilitara în care se afla bărbatul s-a răsturnat într-un pârâu


Un bărbat, implicat într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, pe raza comunei Soveja, nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor.
Polițiștii au urmărit autoutilitara și s-a facut uz de armă pe raza comunei Cîmpuri, in afara satului Gura Văii, pe un drum forestier, unde autoutilitara s-a răsturnat în pârâul Mirioara.
Conducatorul auto, un barbat, de 45 de ani, din Cimpuri, nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și a fost rănit ușor în urma producerii evenimentului rutier. 
Polițiștii i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la Spitalul Panciu.
Cercetarile sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
În acest moment, bărbatul se află la Spitalul Panciu unde i se vor recolta mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Biroul de presă al IPJ Vrancea
N.R. 
Bărbatul a lovit un autoturism, care staționa, pe raza comunei Soveja și a plecat de la fața locului. Proprietarul autoturismului avariat a sesizat poliția. Imediat după primirea apelului prin 112, polițiștii au plecat în căutarea bărbatului, bănuind despre cine ar putea fi vorba. El este cunoscut în zonă ca fiind un personaj mai problematic.
Bărbatul nu a fost atins de vreun glonț.
UPDATE!
Bărbatul este cercetat pentru trei infracțiuni de ultraj, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și tulburarea ordinii și liniștii publice. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Panciu care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?