Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

Un șofer conducea băut, un altul nu avea permis


La data de 26 iunie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat pe raza satului Vulturu un bărbat, de 43 de ani, din orașul Babadag, județul Tulcea, în timp ce oferea spre vânzare mai multe articole casnice.
Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 12/1990.

La data de 26 iunie a.c., ora 19.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au oprit un moped condus de către un bărbat, de 32 de ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
De asemenea, mopedul nu era înregistrat în circulația pe drumurile publice.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 27 iunie a.c., ora 2.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Golești au oprit în trafic un autoturism pe raza comunei Suraia. Conducătorul auto, un bărbat de 24 ani, din localitate, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 27 iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?