Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Sâmbătă 20 iulie 2024 Nr. 6674

GALERIE FOTO: Nuntă în familia handbalului focșănean – Marius Cloșcă se însoară!


    Marius-Ionuț Cloșcă se află la capătul celui mai bun an al său de când este portar de handbal. Dar performanța vieții sale se va întâmpla astăzi, 2 iunie, când Marius se va căsători civil și se va cununa religios cu frumoasa Florentina Borș. Nașii vin tot din lumea sportului – Iulia Vasilache, fosta voleibalistă, inclusiv în Liga Națională, a CSM Focșani 2007 și Petrică Vasilache, până de curând handbalist – retras ca urmare a unor accidentări – al aceluiași club.
    Căsătoria civilă va fi la ora 15,45 la Teatrul  Municipal „Maior Ghe. Pastia”, după care alaiul nuntașilor va merge pentru cununia religioasă la Biserica UM 1270. Petrecerea cea mare va fi seara, la Valentino Events. Le vor fi alături părinți și prieteni, între care se vor afla colegii din familia handbalului focșănean, împreună cu care Marius Ionuț Cloșcă le-a adus numeroșilor susținători ai handbalulul focșănean mari satisfacții.
    Marius Cloșcă este absolvent al LPS Focșani și al Universității George Barițiu Brașov și este angajat în armată. A apărat la Focșani, apoi la Vaslui, de unde a revenit pentru a-și pune în valoare marele talent la echipa care l-a lansat! În sezonul handbalistic recent încheiat, Marius Cloșcă a fost de două ori portarul etapei și a avut de numeroase ori prestații impresionante în poarta CSM Focșani 2007. Stăpâna inimii sale, Florentina a absolvit facultatea de asistență socială și este masterand.

    Împreună cu familia handbalului focșănean – jucători, conducere tehnică și suporteri, mulții suporteri care îi admiră calitățile de portar, Monitorul de Vrancea îi urează lui Marius Cloșcă și doamnei sale casă de piatră și copii frumoși. De vor fi portari excepționali ca Marius va  fi cu atât mai bine pentru sportul focșănean! Până atunci, ani frumoși, îmbelșugați, tinerei familii care se va întemeia astăzi!     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?