GALERIE FOTO: Centru Multifuncţional Socio-Medical în Vânători, construit de Crucea Roşie Vrancea cu sprijinul Fundaţiei olandeze PEP Heesch

0
1176


    Filiala de Cruce Roșie Vrancea va demara, în luna iunie, un nou proiect prin care, cu sprijinul partenerilor săi de la Fundația PEEP Heesch din Olanda, va construi un Centru Multifuncțional Socio-Medical în satul Mirceștii Noi, comuna Vânători. Potrivit celor spuse de Rodica Davidean, directorul instituției de caritate vrâncene, bazele acestui nou proiect, ce vine în sprijinul comunității din Vânători, au fost puse cu prilejul recentei vizite făcută de delegația PEP Heesch în județul Vrancea. „Startul acestui proiect va fi luna iunie 2018, în comuna Vânători, satul Mirceștii Noi, proiect pentru realizarea căruia Fundația PEEP Heesch și-a oferit o contribuție de 50% din valoarea totală a investiției”, a declarat Rodica Davidean.
Delegația Fundației PEP Heesch, prietenă a Crucii Roșii Vrancea, a fost formată din: Bert Van Sonsbeek, Harrie Roelofs, Joop Van Zeelano, Hans Mekelenkamp, Tiny Van Nistelrooij, Hans Mulders, Jacob Vos, Toon Van Schaijk, Martien Van Grunsven și Tonny Van Bakel. 
Patru reprezentanți ai Fundației și șase pompieri voluntari din Heesch s-au aflat în perioada 25-29 aprilie 2018 în Vrancea, timp în care au adus, pentru Primăria Gugești, o mașină de pompieri pentru intervenție rapidă, marca DAF 1300 și au reparat și montat pompa mașinii din dotarea SVSU Gugești. Aceștia, împreună cu personalul SVSU Gugești și-au unit eforturile pentru a fixa și monta pompa mașinii deja existente.
Delegația a vizitat, de asemenea, una din locuințele Crucii Roșii Vrancea, și anume pe cea de la Oreavu, comuna Gugești, precum și proiectele din Mărășești, Modruzeni, SVSU Mărășesti, pentru care au donat în anii din urmă o mașină de pompieri. Totodată, au vizitat și restul proiectelor Crucii Roșii Vrancea, pe care le-au sprijinit și susținut de-a lungul timpului.
Nu în ultimul rând, vizita în Vrancea a delegației olandeze a mai avut ca scop donarea către SVSU Vintileasca a unei mașini de pompieri pentru intervenție rapidă, marca DAF 1300.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here