Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

ULTIMA ORĂ! Margareta Tătăruș, noul manager al Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea!


 
 Margareta Tătăruș a câștigat concursul de manager al Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea.  Margareta, care a câștigat de mult admirația și respectul tuturor prin proiectele derulate, prin implicarea și dăruirea sa, prin felul în care a știut să atragă, de-a lungul anilor, către carte și bibliotecă, atât copii și tineri cât și adulți și seniori, a primit, astfel, și confirmarea oficială a valorii sale. Peste puțin timp ea o va înlocui pe Teodora Fîntînaru, cea care la rândul ei a condus instituția de cultură timp de 17 ani, cu mult profesionalism și dăruire. 
 Margaretea Tătăruș are 46 de ani și este absolventă de Filologie. Și-a început cariera de bibliotecar acum 21 de ani, într-o bibliotecă școlară, și anume cea a Åžcolii generale nr. 1 din Focșani iar de 15 ani lucrează la Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea. Mai întâi la Sala de lectură, apoi la Secția pentru Copii și Tineret pe care a reușit să o transforme în punctul 0 al veseliei, prieteniei, omeniei, bucuriei, copilăriei, cunoașterii și nu numai! Cu o sete neobosită de cunoaștere, a devenit formator  și a considerat acest lucru ca deosebit de important, pentru că diversele cursuri organizate din această postură au constituit, practic, o imensă deschidere către oameni de toate vârstele și de toate profesiile, așa cum mărturisea într-un  articol pe care îl puteți reciti accesând: http://www.monitorulvn.ro/articole/galerie-foto–margareta-tatarus-femeia-copil-pentru-care-craciunul-e-in-fiecare-zi_2_143215.html
 De câțiva ani buni, Margareta Tătăruș lucrează la Centrul de Formare al Bibliotecii Județene iar finanțările obținute prin proiectele inițiate și realizate de ea au însemnat materializarea unor evenimente absolut inedite, unele de pionierat, de care au beneficiat atât copiii, tinerii și vârstnicii urbei noastre cât și toți bibliotecarii județului. Și câte n-ar mai fi de spus!
 Felicitări Margareta! Succes în noul drum!
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?