ULTIMA ORĂ! Bazinul de Înot-Polo din Focșani va fi INAUGURAT joi în prezența președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea

0
2317


 Bazinul de înot-polo din Focșani va fi inaugurat joi. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, pe pagina oficială de Facebook: 
 „Prieteni,
În decembrie 2015 am demarat lucrările la unul din cele mai ambițioase proiecte destinate mișcării sportive competiționale și de masă din Vrancea – Bazinul de Înot-Polo. Acest proiect, finanțat de către Guvernul României, s-a materializat prin construirea unei Baze Sportive care constă într-un bazin competițional cu o suprafață de 832 de metri pătrați și o adâncime de 2,3 metri, dar și un bazin de antrenament de 312 metri pătrați și o adâncime variabilă, cuprinsă între 1,2 și 1,6 metri. De asemenea, Baza Sportivă realizată în Cartierul Sud mai cuprinde o tribună cu 400 de locuri, vestiare, cabine de duș etc. Valoarea lucrărilor s-a ridicat la aproximativ 35 milioane lei. În urma acestor investiții, în Vrancea avem un bazin de înot omologat de Federația Internațională de Polo, al treilea bazin de acest gen realizat în România, după cel de la Complexul Steaua și cel de la Miercurea Ciuc.
 Joi, 29 martie 2018 vom inaugura Baza Sportivă din Cartierul Sud, în prezența Președintelui Camerei Deputaților, domnul Liviu Dragnea, cel care a susținut realizarea acestui proiect, în calitate de Viceprim-Ministru, Ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.
 Construim o viață mai sănătoasă pentru fiecare vrâncean!
 Așa să îmi ajute Dumnezeu!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here