Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Atletism – Raluca și Georgiana, fetele de aur ale Adjudului!


Campionatul Național de iarnă la aruncări lungi pentru seniori, tineret, juniori 1 și juniori 2, ale cărui întreceri au avut loc la București, în perioada 21-23 martie, a reconfirmat valoarea incontestabilă a școlii de aruncări de la Adjud. Georgiana Zglimbea, legitimată la Școala nr. 3 Adjud, CS Roman, eleva profesorului antrenor Nelu Ciortan, a devenit campioana României și a primit medalia de aur la aruncarea suliței, junioare 2 și și a primit medalia de argint pentru locul al doilea și titlul de vicecampioană a României la aruncarea suliței junioare 1.
În proba de aruncarea suliței, junioare 1, Raluca Vrabie, o altă adjudeancă, legitimată la CS Roman, dar pregătită de același antrenor, Nelu Ciortan, a câștigat titlul de campioană națională și a primit medalia de aur! 
La runcarea suliței junioare 2, Alisia Paruba, junioară 3, sportivă antrenată de profesorul George Catrinescu la Clubul Atletic Adjud, s-a clasat a treia și a primit medalia de bronz.   
Și la băieți, doi aruncători formați la Adjud, acum, concurând pentru alte cluburi, au câștigat medaliile de aur și titlurile de campioni: Mihăiță Novac, de la Știința Municipal Bacău, SCM Bacău, la suliță, seniori, și Alexandru Ștefan Grigore, de la SCM Bacău, CSM Onești, la suliță, juniori 1. Alexandru Ștefan Grigore, antrenat până de curând de profesorul Sorin Crăciun la Școala nr. 3 Adjud, s-a clasat al doilea la aruncare suliței tineret.
La seniori, tineret, un alt adjudean, George Zaharia, legitimat la CSA Steaua, a încheiat concursul de aruncarea suliței pe locul al doilea și a primit medalia de argint.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?