Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Seminarul pentru persoanele diagnosticate cu cancer şi familiile lor continuă la sediul central al Bibliotecii Județene


    Seria întâlnirilor din cadrul Programului „Eu, Tu, Noi și Cancerul”, adresate persoanelor din Focșani diagnosticate cu cancer și familiilor acestora, va continua vineri, 16 martie 2018, între orele 15.30-18.30, la Sediul central al Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, din strada Mihail Kogălniceanu nr. 13. Întâlnirile au loc o dată la două săptămâni și sunt susținute de psihologul Raluca Panait, terapeut și coach. Cei interesați să participe la acest seminar sunt rugați să se înscrie la numerele de telefon: 0723.236.037 sau 0743.046.460. „Aș închide într-un cerc unitar toate alternativele care se deschid, pentru a crea diversitate în simțire și gândire”, a spus unul dintre participanți, în urma experiențelor avute la întâlnirea periodică.
„Vă aștept vineri, 16 martie, să fim din nou împreună la noi exerciții, continuări de reuniri și povești de la suflet la suflet, în timp ce preluăm și oferim spațiu și provocări în ritm propriu, pentru noi descoperiri de limite, resurse, frâne și impulsionări, extinderi personale de convingeri, emoții, trăiri, senzații, realități, simplu și complex în același timp. Experiențele, jocurile, lacrimile și zâmbetele vor continua la întâlnirile noastre!”, a transmis psihologul Raluca Panait.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?