Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

ANOFM anunţă calendarul burselor locurilor de muncă din 2018


Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) anunță, printr-un comunicat de presă, graficul de desfășurare a burselor locurilor de muncă pentru anul 2018. Astfel, în data de 20 aprilie, ANOFM va organiza, la nivel național, Bursa  Generală a Locurilor de Muncă. Obiectivul principal al acestei acțiuni îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant.
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc în data de 19 octombrie și este dedicată tinerilor care au părăsit băncile școlilor și ale universităților.
Evenimentul are drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piața muncii și interacțiunea directă cu agenții economici. Totodată, pe parcursul întregului an, agențiile pentru ocuparea forței de muncă vor organiza Burse la cererea pieței muncii, precum pentru tinerii cu risc de marginalizare socială, pentru persoane cu dizabilități, sau oricare alte grupuri țintă defavorizate, precum și pentru diferite meserii sau ramuri de activitate, în funcție de evoluția pieței muncii locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?