Ediția: Miercuri 17 aprilie 2024 Nr. 6606
Ediția: Miercuri 17 aprilie 2024 Nr. 6606

Bal caritabil pentru frații Alexandru și Gabriel Creangă, bolnavi de distrofie musculară


Asociația „Life Challenge” din Focșani organizează Balul caritabil „The Great Gatsby”, ce are drept scop ajutorarea celor doi copii din urbea noastră, Alexandru și Gabriel Creangă, bolnavi de distrofie musculară și îngrijiți de bunica lor, Viorica Èšenov. Povestea lor a fost publicată în paginile cotidianului nostru, și o puteți reciti accesând: http://bit.ly/2CUV9g4
Asociația „Life Challenge” din Focșani a decis să se implice în ajutorarea acestor copii și astfel au hotărât să organizeze, în data de 31 martie 2018, începând cu orele 20.00, la un bal caritabil. „Fiți alături de Alexandru și Gabriel Creangă. Vă vom aștepta cu foarte multe surprize, cu cei mai experimentați DJ, cu recitaluri de excepție și un meniu ales. Vă mulțumim anticipat pentru participare!”, este mesajul reprezentanților Asociației „Life Challenge”.
Balul de caritate va avea loc la Restaurantul Grand’Or Events Center Focșani, iar taxa participare este de 65 lei de persoană. Biletele se pot procura de la orice voluntar „Life Challenge” sau de la sediul Asociației din str. Simion Bărnuțiu nr. 11, Focșani. De asemenea, cei interesați pot contacta organizatorii la numărul de telefon 0734.140.234.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?