„Micul Prinț” – spectacol pentru oameni mari, la Ateneul Popular

0
607


Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia” din Focșani va găzdui joi, 22 februarie, spectacolul pentru oameni mari „Micul Prinț”, sub moto-ul „Ochii sunt orbi. Limpede nu vezi decât cu inima”. Spectacolul este organizat de Red Nose Society și Rotari Entertainment București și constă într-o „montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii. Laboratorul de creație: imaginația. Mijloace: cuvântul, muzica și fantezia. Cadrul: scena. 3 actori cu 3 instrumente îi poartă pe privitorii pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live”, se precizează în comunicatul de presă trimis redacției noastre.
Protagoniștii spectacolului, care va dura o oră, sunt Iuliana Mușetescu, Vlad Gălățianu și Ștefan Ruxanda. Regia este semnată de Ștefan Ruxanda.
    Biletele se găsesc online, pe iabilet.ro, dar și la casa de bilete a Ateneului Popular Focșani. Prețul unui bilet este de 30 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here