Ediția: Miercuri 17 aprilie 2024 Nr. 6606
Ediția: Miercuri 17 aprilie 2024 Nr. 6606

Elena, polițista cu tumoră cerebrală, pleacă în Germania; tânăra mamă are mare nevoie de ajutorul nostru


    Lenuța Cernica, tânăra mamă și polițistă diagnosticată cu tumoră cerebrală, pleacă în Germania. După lungi căutări atât în România, cât și în străinătate, ea a primit un răspuns pozitiv de la o clinică din Hanovra. „Pentru că faceți eforturi pentru mine, am zis că e normal să vă țin la curent, din moment ce au început să se miște treburile. În urmă cu o oră și ceva, am primit răspuns și de la Hannovra, destul de promițător. Următoarele zile voi pleca în Germania. Din discuția cu secretara, suma se ridică undeva la 50.000 de euro, e cu mult față de ce avem acum, fapt pentru care apelez în continuare la ajutorul dumneavoastră. Am înțeles că doar consultul se ridică la o sumă destul de mare. Sper să fie cu noroc, așa am înțeles din mesajul medicului. Vă mulțumesc în continuare”, a postat Elena, marți seară, pe pagina ei de Facebook.
    Ea a primit un răspuns și la cererea adresată unei clinici din Viena, Austria, după cum postase ceva mai devreme. „Am primit o invitație pentru consult la Clinica AKH. (…) Voi încerca să fac programările de așa natură încât să nu stau mult pe drumuri și voi merge să văd ce hotărăsc medicii. (…)”.
    Agent principal Lenuța Cernica, polițistă la municipiu, la ordine publică, s-a remarcat luând premii la concursuri sportive. La competiția de Unifight, dar și la Campionatul de Judo și la cel de Atletism și Cross al MAI, participă de ani buni. În februarie 2016, pe când lucra la postul de poliție Tătăranu, a participat la concursul de frumusețe organizat de Ministerul Afacerilor Interne (MAI).
    Elena ne-a povestit că într-o zi, pe când făcea un antrenament în sala de sport, a căzut din picioare și pur și simplu nu putea să-și controleze partea dreaptă. „Am ajuns la UPU Focșani, mi-au făcut o perfuzie și m-au trimis acasă. Dar eu știam că ceva nu e în regulă. Am fost la control la Neurologie și doamna doctor mi-a zis să fac imediat un tomograf. De aici, am ajuns de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni din București, unde am stat o lună cu tratament, dar degeaba. Mi-a făcut mai mult rău. Mi-au făcut apoi biopsie, am așteptat din nou și rezultatul a fost că am tumoră cerebrală parietală profundă stânga, respectiv oligodendrogliom anaplazic. E o tumoră cu infiltrații, e mai complicat”, ne-a povestit  Lenuța Cernica, tânăra de 30 de ani, care are un copil de un an și două luni.

Conturile în care puteți depune bani pentru a o ajuta pe Lenuța Cernica sunt:

Banca Garanti
Titular cont: CERNICA LENUÈšA
Cont lei
RO05UGBI0000232011326RON

Cont EURO
Titular: Cernica Valentin
Banca BRD
cont Iban: RO70BRDE400SV35203774000
cod SWIFT: BRDEROBU

Titulat cont: Cernica Valentin
Banca BRD
Cont IBAN:
RO82BRDE441SV99626704410

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?