Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Un vrâncean a făcut comoție cerebrală după ce ar fi fost bătut de propriul fiu


    Medicii Unității de Primire Urgențe (UPU) Focșani au avut și în weekend-ul trecut activitate intensă. Dintre pacienții care i-au „vizitat” în acest sfârșit de săptămână nu au lipsit persoanele care au fost victime ale scandalurilor și nici cele care au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au încercat să se omoare.
    În cursul zilei de vineri, la UPU Focșani s-au prezentat mai mulți tineri care prezentau semne de agresiune, dar și două persoane care au încercat să se omoare. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, un tânăr din comuna Suraia a fost trimis la psihiatrie, după ce a fost adus la UPU lovit în zona capului și prezentând stare de agitație: „B.M.V., bărbat în vârstă de 19 ani, din comuna Suraia, traumatism cranio-facial prin agresiune, stare de agitație. Pacientul este trimis la psihiatrie”. O femeie din comuna Câmpuri a avut nevoie de consult psihiatric, după ce a ajuns la UPU în urma unei tentative de suicid. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, femeia ar fi încercat să se sinucidă, înghițind mai multe medicamente: „C.M., femeie în vârstă de 34 de ani, din comuna Câmpuri, ingestie voluntară de medicamente în scop autolitic. Pacienta este examinată psihiatric”. O tânără din comuna Jariștea a ajuns la UPU Focșani, după ce s-a intoxicat cu etnobotanice. Și acesteia medicii i-au recomandat consult psihiatric: „I.B., femeie în vârstă de 28 de ani, din comuna Jariștea, agitație psiho-motorie, intoxicație cu substanțe necunoscute (afirmativ etnobotanice). Bilet de trimitere psihiatrie”.
    Și un bărbat din județul Bacău a ajuns la UPU Focșani pentru că ar fi încercat să-și pună capăt zilelor înghițind mai multe pastile: „H.V.A., bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Bacău, ingestie voluntară de medicamente în scop autolitic, etilism cronic acutizat. Bilet de trimitere psihiatrie”.
    Un tânăr din Focșani a avut nevoie de îngrjiri medicale după ce în timpul unei altercații a fost lovit în zona capului: „P.A.A., bărbat în vârstă de 24 de ani, din Focșani, traumatism cranio-facial prin agresiune. Pacientul nu se internează”.
    Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Obrejița, a ajuns în cursul zilei de sâmbătă la UPU Focșani, după ce, potrivit unor surse, ar fi fost bătut de propriul fiu, în vârstă de 21 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie. Bărbatul a suferit comoție cerebrală, după ce a fost lovit în cap cu un obiect contondent: „S.L., bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Obrejița, traumatism cranio-cerebral acut minor, agresiune, lovire cu corp contondent, comoție cerebrală afirmativ, plagă contuză parietală stângă. Pacientul se internează la chirurgie”.
    Alți doi bărbați au ajuns în cursul zilei de sâmbătă la UPU Focșani, după ce au fost bătuți. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, ambii au refuzat internarea: „C.F., bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Suraia, traumatism cranio-facial prin agresiune, hematom periorbital ochi drept-epistaxis. Pacientul refuză internarea; V.V., bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Golești, traumatism cranio-cerebral închis și contuzie toracică prin agresiune. Pacientul refuză internarea”.
    Tot sâmbătă, o bătrână a fost internată la Terapie Intensivă, după ce a fost adusă la UPU cu hipotermie. „P.I., femeie în vârstă de 82 de ani, din comuna Păunești, hipotermie ușoară. Pacienta se internează în cadrul secțiilor Cardiologie-ATI”.
    În cursul zilei de duminică, un bărbat din Adjud, a părăsit spitalul fără permisiunea medicilor, după ce a ajuns la UPU în urma unei bătăi: „M.N., bărbat în vârstă de 63 de ani, din Adjud, traumatism cranio-cerebral acut închis prin agresiune. Pacientul părăsește spitalul fără aviz medical”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?