Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

ULTIMA ORĂ! VIDEO! Marian Oprișan, la Palatul Victoria, la ceremonia de semnare a contractelor pentru achiziția de echipamente de imagistică medicală


Președintele Consiliului Județean Vrancea și al UNCJR, Marian Oprișan, a participat astăzi, la prânz, la Palatul Victoria, la ceremonia de semnare a contractelor pentru achiziția de echipamente de imagistică medicală. Este vorba despre 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 aparate de Rezonanță Magnetică (RMN) și 21 de sisteme informatice PACS (tehnologie medicală de imagistică utilizată pentru stocarea, recuperarea, prezentarea și partajarea imaginilor produse prin radiografie, scanare CT, RMN). La ceremonie au participat prim ministrul Mihai Tudose, ministrul Sănătății, Florian Bodog, președinți de consilii județene, primari, reprezentanții firmelor care livrează echipamentele. Printre invitați s-a numărat și managerul Spitalului Județean de Urgență Focșani, Constantin Mândrilă. Spitalul din Focșani va primi, în cadrul acestui program, un aparat RMN.
Atât premierul cât și ministrul Sănătății au făcut declarații în cadrul ceremoniei, aceasta încheindu-se cu declarația președintelui Marian Oprișan, care i-a felicitat pe premier și pe ministru pentru programul de dotare a spitalelor cu aparatură medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?