Ediția: Marți 25 iunie 2024. Nr. 6656
Ediția: Marți 25 iunie 2024. Nr. 6656

Un bărbat care şi-a TERORIZAT COPIII şi pe fosta nevastă, deşi nu avea voie să se apropie de ei, trimis în judecată


    Un bărbat din Adjud care și-a terorizat copiii și pe fosta nevastă, încălcând inclusiv ordinele de protecție emise de instanțele vrâncene, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru săvârșirea infracțiunilor de abandon de familie, nerespectarea hotărârilor judecătorești-două fapte, distrugere și amenințare.
    Conform rechizitoriului întocmit de procurori, la data de 15 noiembrie anul trecut, E.A.L și-a alungat cei doi copii minori din domiciliu, lăsându-i fără ajutor și supunându-i la suferințe fizice și psihice. În cele din urmă, copiii au fost duși de poliție la un centru de specialitate. Apoi, în datele de 26 noiembrie și 15 decembrie 2016, dar și la data de 20 martie a.c., a încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Focșani în noiembrie 2016. Același lucru l-a făcut și în datele de 10 și 15 iulie, 3,4 și 6 septembrie 2017, în datele menționate el încălcând un alt ordin de protecție emis tot de Judecătoria Focșani în luna iulie a.c. Conform rechizitoriului, deși nu avea voie să se apropie de membrii familiei sale, la data de 10 iulie 2017 a distrus geamurile locuinței părții vătămate. Ulterior a și amenințat-o pe aceasta cu acte de violență.
    În luna septembrie a acestui an, impotriva bărbărului a fost luată măsura controlului judiciar. Nu i-a păsat prea mult de acest lucru, motiv pentru care a încălcat obligațiile care i-au fost impuse prin măsura preventivă a controlului judiciar. Astfel, i s-a întocmit un alt dosar penal în care este cercetat pentru comiterea altor trei infracțiuni.
    Despre drama femeii care a trăit cu bărbatul și a celor doi copii rezultați din căsnicia lor, Monitorul de Vrancea a scris în ediția din data de 12.07.2017. Femeia care a fost nevoită să doarmă cu cei doi copii prin vecini, în timp ce fostul soț dormea liniștit în casă, încălcând ordinul de restricție, ne-a povestit atunci drama prin care trecea. „Am doi copii minori cu actualul soț cu care sunt în divorț. Problemele sunt vechi și am făcut multe plângeri, iar la o parte din ele am renunțat de dragul copiilor că am zis să le fie bine. Pentru că nu se mai putea, am cerut ordin de protecție și l-am obținut, iar el a fost evacuat din casă. Am avut două ordine de protecție. O vreme a fost plecat din țară, iar săptămâna trecută ( în iulie a.c. -n.r) a revenit și a început cu amenințările. Am făcut sesizări la poliție. Când am venit acasă de la serviciu, el a venit acasă la mine și a spart geamurile. Am sesizat poliția din nou și evident că nu am mai putut sta acasă de frică. Dimineață când m-am dus acasă, el dormea bine merci deși nu are dreptul să calce în acea casă pentru că a fost evacuat și nu are voie să se apropie de mine și de copii. Am sunat din nou la poliție și am dat toată ziua declarații. Eu stau pe la vecini cu tot cu copii pentru că îmi este frică să nu mă omoare. Este foarte violent și am mari probleme. Eu vreau să rămân aici în Adjud pentru că aici am loc de muncă, copiii merg la școală aici, au prieteni, dar nu știu ce să fac și cum să fac pentru că îmi este frică să merg și pe stradă. Nu vreau altceva decât să se facă ceva și să nu mai fim terorizați de acest om”, ne-a spus atunci femeia.
    Textul integral poate fi citit accesând link-ul http://bit.ly/2C3YpFf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?