Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Actriţa Cristina Stamate a murit


Actrița Cristina Stamate a murit, luni, la Spitalul de Urgență Floreasca, unde fusese internată joi. Artista suferea de mai multe boli. Ea avea 71 de ani.
Actrița Cristina Stamate a fost internată, joi, la Spitalul de Urgență Floreasca, artista fiind dusă la unitatea medicală de un echipaj SMURD.
Până la momentul transmiterii știrii, medicii nu au făcut public motivul decesului, întrucât artista nu a dorit să se furnizeze informații despre starea ei.
Potrivit apropiaților actriței, în ultimul an aceasta a fost internată de mai mult ori, în 2015 suferind o intervenție chirurgicală.
La începutul anului 2015, Cristina Stamate a fost operată pe cord deschis, din cauza unei afecțiuni grave la inimă. Intervenția a constat în înlocuirea valvei mitrale cu o proteză și montarea a trei by-pass-uri aortocoronariene pentru revascularizarea mușchiului cardiac.
Actrița Cristina Stamate s-a născut pe 8 februarie 1946, în București.
Cristina Stamate a jucat la Teatrul de Revistă Constantin Tănase și a avut roluri în producții precum „Arca lui Nae și Vasile”, „Bufonii regelui”, „Dai un ban, dar face”, „Idolul femeilor”, „Nimic despre papagali”, „Poftă bună lui Tănase”, „Revista revistelor”, „Te aștept diseară pe Lipscani”, „Ura… și la gară” și „Vara nu-i ca iarna”.
Actrița a jucat și în „Secretul lui Bachus”, un film de comedie din 1984, regizat de Geo Saizescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?