Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

ULTIMA ORĂ! VIDEO! Copil de 5 ani, adus BĂTUT CRUNT la Spitalul județean


Un copil de numai 5 ani a ajuns azi noapte bătut crunt, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. „C. D. A., minor în vârstă de 5 ani, din Focșani, a fost adus la UPU aseară la ora 23:43, prezentând politraumatism prin agresiune cu echimoze și hematom orbital stâng, torace posterior, coapsa stânga, umăr și braț stâng. Este internat la Chirurgie Infantilă”, se arată în buletinul de presă de la spital. Reprezentanții Spitalului județean au sesizat Poliția și Protecția Copilului. De la biroul de presă al IPJ ni s-a spus însă că „speța” nu există pe „sinteză”. Conform unor surse, copilul ar fi fost bătut chiar de tată. Vom reveni cu informații.
UPDATE!
„Ca urmare a celor apărute în presă, noi ne-am autosesizat și o echipa a DGASPC s-a deplasat la spital pentru a vorbi cu aparținătorii minorului și cu cadrele medicale. Urmează să aflam cum au stat lucrurile de fapt și să vedem ce măsuri se impun. La momentul acesta nu se cunosc prea multe amănunte despre caz. Vom reveni”, ne-a declarat Adina Lăscan-purtator de cuvânt al DGASPC Vrancea.
UPDATE2!
Biroul de presă al IPJ a revenit precizând: „Referitor la copilul de 5 ani din Focșani agresat este un dosar penal întocmit și se fac verificări.”
UPDATE 3!
Potrivit unor surse, tatăl l-ar fi bătut pe copil, în prezența fratelui acestuia, în vârstă de 14 ani. Când a venit acasă, mama a văzut că băiețelul prezintă leziuni și a anunțat poliția. Polițiștii l-ar fi dus pe copil la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?