Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

Minifotbal – Viitorul a câștigat derbiul etapei și a devenit lider!


Etapa a șasea a adus prima schimbare de lider în Liga de minifotbal Autovip! În derbiul rundei, Viitorul Câmpineanca a trecut de AS Tomiță Lazăr și a urcat pe primul loc, la golaveraj. A fost un meci în care formația din Cîmpineanca a condus  cu 1-0 și 2-1, dar în pauză s-a intrat cu egalitate, 2-2. Spre finalul întâlnirii, Viitorul a mai înscris de două ori și a câștigat. Cu excepția egalului la 4 între Progresul Focșani și Atletico Textila, celelalte partide s-au încheiat cu diferențe de scor foarte mari, beneficiare fiind United, Flux și ACS Mausoleul Mărășești, în dauna formațiilor Focșani Hotspur, Casa Panciu și Onasis FC. Ultima partidă a etapei, Sanorom Bolotești-Green Garden Odobești se va disputa mâine, 1 noiembrie.

Rezultatele etapei și marcatorii:
Atletico Textila – Progresul 4-4 (1-1). Au marcat Ionuț Ghenuche, Andrei Călin, Mădălin Ichim, Narcis Ilie, respectiv Alexandru Barbu – 3, Elvis Ionel.
Focșani Hotspur – United 0-7 (0-4). Au marcat Răzvan Duțu – 2, Cătălin Ciobotaru – 2, Liviu Nechifor – 2, Albert Bari.
Casa Panciu – Flux 0-6 (0-2). Au marcat Bogdan Stratulat – 2, Mihai Teodorescu – 2, Sorin Mandrescu, Cosmin Postolache.
AS Tomiță Lazăr – Viitorul Cîmpineanca 2-4 (2-2). Au marcat Andrei Trifas, Daniel Maican, respectiv Cristian Căldăraru, Adrian Oltianu, Răzvan Crăciun, Ionuț Cristian.
Onasis FC – ACS Mausoleul Mărășești 0-7 (0-2). Au marcat Bogdan Grigorică –  3, Adrian Tontu – 2, Dănuț Docan, Cătălin Gherghiceanu.

Clasament: 1. Viitorul Cîmpineanca – 15 p puncte; 2 AS Tomiță Lazăr  -15 puncte;  3. United  – 12 puncte; 4. Flux – 12 puncte; 5. ACS Mausoleul Mărășești – 9 puncte; 6. Progresul – 8 puncte; 7. Atletico Textila – 7 puncte; 8. Sanorom Bolotești – 7 puncte; 9. Green Garden Odobești – 7 puncte; 10. Casa Panciu – 5 puncte; 11.  Onasis FC – 1 punct; 12. Focșani Hotspur – zero puncte.

Etapa viitoare: ACS Mausoleul Mărășești – Flux AS, Viitorul Cîmpineanca – Progresul, Sanorom Bolotești – Atletico Textila, Focșani Hotspur – Green Garden Odobești, Onasis FC – United și AS Tomiță Lazăr – Casa Panciu.

Old Boys: GS Mobile a jucat un sfert de finală al Campionatului Național!

GSMobile Focșani și Voința Deep Serv Cîmpineanca au evoluat, în perioada 27-29 octombrie, la Iași, la prima ediție a Campionatului Național de minifotbal pentru echipele de old-boys.
GSMobile s-a calificat în sferturile de finală în care a promovat de pe locul III în Grupa A, unde a câștigat cu 1-0 cu CSM Pașcani și a pierdut cu 0-9 meciul cu Old-Boys Piatra-Neamț, formația care avea să devină campioană, și cu 3-4 pe cel cu Victoria Roman. În sferturi de finală, GSM a pierdut cu 1-3 întâlnirea cu Old-Boys Victoria Vaslui.
Voința Deep Serv Cîmpineanca, în Grupa C, a câștigat cu 2-1 meciul cu Ergad Arad și a pierdut cu 1-3 partida cu Auto Driver Iași, nereușind ieșirea din grupă.
(Articolul a fost elaborat având ca suport un text primit de la Cristian Vasile, organizatorul Ligii de minifotbal Auto Vip).
În foto: Progresul Focșani, GSMobile, Voința Deep Serv Cîmpineanca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?