Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

ULTIMA ORĂ! VIDEO:Autoturism suspect, urmărit prin Piața Unirii din Focșani de două dube de la Acțiuni Speciale; mascații s-au antrenat pentru cazurile reale


 


Lucrătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au organizat în această dimineață (duminică) o demonstrație în Piața Unirii din Focșani. Conform scenariului, două dube de mascați au plecat în urmărirea unui autoturism suspect, al cărui conducător auto nu a oprit la un filtru al oamenilor legii. Mașina a fost blocată în trafic în fața Cinematografului Balada, iar conducătorul auto și pasagerul din dreapta au fost scoși din autoturism de mascați, întinși pe caldarâm, verificați, încătușați și apoi urcați în dubele poliției. 
 Acțiunea, care a făcut deliciul trecătorilor, ce s-au oprit să vadă și să filmeze, a avut drept scop pregătirea luptătorilor de la SAS, care de această dată au ales să le arate și cetățenilor municipiului Focșani o mică parte din activitățile pe care ei le desfășoară. „Astăzi (duminică), cu ocazia pregătirii speciale pe care o desfășurăm constant, lucrătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vrancea au executat un exercițiu demonstrativ de interceptare și blocare în trafic a unui autoturism suspect. Acest exercițiu a avut ca scop imobilizarea autoturismului al cărui conducător auto nu a răspuns somației legale de a opri, urmat de extragerea celor doi suspecți, încătușarea acestora, conducerea la sediul poliției, verificarea mașinii pentru a elimina orice pericol. Aceste exerciții sunt constante în pregătirea lucrătorilor noștri și au la bază ore foarte multe de pregătire pentru a atinge performanțele pe care ni le dorim”, a precizat comisarul șef Viorel Damian, șeful SAS Vrancea.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?