Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670
Ediția: Sâmbătă 15 iulie 2024. Nr. 6670

CFR Călători a lansat, vineri, programul estival Trenurile Soarelui


CFR Călători lansează vineri programul estival Trenurile Soarelui, în cadrul căruia peste 40 de trenuri vor asigura legături din toată țara către stațiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării, până la data de 10 septembrie 2017. Zilnic, din București spre Constanța vor pleca 20 de trenuri, 11 dintre ele având destinația Mangalia și cu opriri în toate stațiunile de pe litoral.
Reprezentanții CFR spun că biletele de tren sunt accesibile tuturor prin gama variata de reduceri disponibile. „O călătorie București — Constanța, fără reduceri, este 59,6 lei la tren IR. Dacă se achiziționează un bilet dus-întors călătorul beneficiază de 10% reducere, iar dacă biletul este achiziționat online se mai adaugă o reducere de 5%. De asemenea, pentru cumpărarea biletelor cu cel puțin 21 de zile în avans reducerea este de 25% din tariful de transport. Cu oferta Minigrup 2-5 reducerile acordate sunt de până la 30% dacă achiziționarea se face online”, potrivit CFR Călători.
Trenurile Litoral, care circulă cu viteză sporită fără opriri intermediare între București Nord — Constanța și retur, ajung la destinație în aproximativ două ore. Durata călătoriei cu celelalte trenuri InterRegio, pe ruta București — Constanța, este în medie de circa 2 ore și 20 minute. Totodată, pentru a facilita accesul turiștilor în Delta Dunării, un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta București Nord — Tulcea oraș și retur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?