Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO şi GALERIE FOTO:Adjudean de 38 de ani mort după ce în Ford-ul pe care îl conducea a intrat un Logan


Un accident cumplit s-a petrecut sâmbătă dimineață pe E85, în apropiere de Mausoleul Mărășești. Un autoturism Ford Mondeo, care se deplasa pe direcția Adjud – Focșani și în care se aflau doi frați, a fost izbit frontal de un autoturism Dacia Logan, condus de un bucureștean în vârstă de 65 de ani, ce se îndrepta spre Adjud. În urma impactului puternic, unul dintre cei doi frați, respectiv șoferul Ford-ului, în vârstă de 38 de ani, din Adjud, și-a pierdut viața pe loc, iar șoferul Logan-ului a suferit multiple traumatisme. Atât pentru șoferul decedat, cât și pentru bucureșteanul rănit a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare. „Am fost solicitați în cazul unui accident rutier dintre două autoturisme, unde ambii șoferi au rămas încarcerați. Am intervenit pentru descarcerarea ambilor șoferi, dintre care, din păcate, unul decedat, iar celălalt în viață. Intervenția a durat aproximativ 15 minute și a fost destul de grea”, ne-a spus plutonier major Sorin Busuioc, din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.
    Călătoria spre Focșani s-a oprit înainte de a ajunge la destinație pentru unul dintre cei doi frați. Deși cel care stătea pe locul din dreapta a scăpat ca prin minune, fără nici o zgârietură. Șoferul a murit pe loc, fiind, cel mai probabil, lovit puternic la cap. „Veneam dinspre Adjud, ne duceam spre Focșani, iar dânsul a venit înspre noi cu Dacia Logan. A tras fratele meu dreapta de volan, dar… Mi-am pierdut fratele de 38 de ani, are un băiat … Eu am scăpat, nu știu cum”, ne-a spus fratele șoferului decedat.

Conducătorul Logan-ului, obosit la volan

    Din primele concluzii ale polițiștilor, vinovat de producerea accidentului este bărbatul din București, care ar fi adormit la volan. „La data de 29 aprilie, în jurul orei 9.30, pe DN2, în afara localității Mărășești, un conducător auto din București, care conducea un Logan, posibil din cauza oboselii la volan, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Ford, care circula în sens opus regulamentar. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului marca Ford”, ne-a declarat comisar șef Adrian Huzum, Serviciul Poliției Rutiere Vrancea.
„La data de 29 aprilie a.c., ora 09.38, un bărbat de 65 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, în afara localității Mărășești, pe fondul oboselii, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu alt autoturism condus regulamentar. În urma impactului conducătorul autoturismului care circula regulamentar, un bărbat  de 38 ani, din municipiul Adjud, a decedat, iar  conducătorul auto vinovat de producea evenimentului a fost rănit grav. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată și în buletinul de presă al IPJ Vrancea.

Șoferul bucureștean, internat la ATI

    Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost adus la ora 10.40 la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean, cu traumatism toraco-abdominal prin accident rutier, contuzie cot drept, plagă contuză antebraț stâng și a fost internat la chirurgie-ATI. Potrivit medicului Vadim Bețișor, care l-a preluat pe bărbat cu ambulanța de la locul accidentului, bărbatul era stabil, conștient și cooperant.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?