Cinci candidați pentru funcția de adjunct al șefului Poliției Focșani, doi pentru cea de adjunct al Poliției Adjud

11
5926


Un subcomisar de la Serviciul Rutier Vrancea va candida atât pentru funcția de adjunct al șefului Poliției Focșani, cât și pentru cea de adjunct al șefului Poliției Adjud. Este vorba de subcomisarul Cristi Manta, care în luna februarie a participat și la concursul pentru funcția de șef al Serviciului Rutier Vrancea. La Poliția Municipală Adjud s-a mai înscris, în afară de Manta, și comisar șef Daniel Popescu de la Serviciul Investigații Criminale.
La Poliția Municipală Focșani sunt mai mulți candidați, respectiv subcomisarul Cristi Manta, comisar șef Alexandru Cara, actualmente adjunct cu împuternicire, comisar șef Adrian Oprea, împuternicit la Secția de Poliție Rurală Golești,  subcomisarul Mariana Mihăilescu, ofițer la Serviciul Resurse Umane, comisarul șef Cătălin Candea de la Serviciul Rutier Vrancea și subcomisar Cristi Manta de la Serviciul Rutier Vrancea.
Ultima zi de depunere a dosarelor pentru cele două funcții a fost joi, 20 aprilie. „La data de 20 aprilie a.c. s-a încheiat depunerea dosarelor în vederea susținerii concursurilor pentru posturile de adjunct al șefului Poliției Municipiului Focșani și adjunct al șefului Poliției Municipiului Adjud. La Focșani s-au înscris cinci candidați, iar pentru Adjud doi. Concursul va avea loc la data de 17 mai 2017, începând cu ora 9.00”, a precizat subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here