Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Armata angajează 19 asistenți medicali și 25 de persoane la departamentul muzici militare


Asistenții medicali care doresc o carieră în armată o pot face acum și asta pentru că Secția de instruire și perfecționare medico-militară din Focșani oferă 19 locuri. Cei interesați trebuie să aibă maxim 40 ani și să facă dovada absolvirii învățământului liceal sau postliceal sau universitar de specialitate. Și cei care sunt pasionați de muzică dar doresc o carieră militară se pot înscrie pentru cele 25 de locuri oferite de Centrul de Instruire pentru Muzici Militare din București. Toate informațiile de care aveți nevoie le puteți obține de la Biroul de Informare-Recrutare din cadrul CMZ Vrancea.
„Au început înscrierile pentru cursul de formare pe filiera indirectă a subofițerilor în activitate. Ești asistent medical generalist ori știi să cânți la un instrument și ai competențe în domeniul muzical? Atunci poți deveni subofițer în activitate – serviciile «Medical» sau «Muzici militare». Cei interesați se pot înscrie până în data de 16.06.2017.
               1. Serviciul «Medical»: 19 locuri la Secția de instruire și perfecționare medico-militară din Focșani. Selecția candidaților se va desfășura în perioada: 15.05-10.08.2017. Prezentarea candidaților pentru admitere: 28.08.2017, până la ora 18:00.
               2. Serviciul «Muzici militare»: 25 de locuri la Centrul de Instruire pentru Muzici Militare din București. Selecția candidaților se va desfășura în perioada: 15.05-03.08.2017. Prezentarea candidaților pentru admitere: 20.08.2017, între orele 18:00-20:00.
Se vor putea înscrie candidații cu vârsta maximă de 40 de ani împliniți în cursul anului 2017 (45 de ani la data acordării gradului, pentru cei care sunt soldați/gradați profesioniști în activitate). Pentru serviciul medical este necesară absolvirea învățământului liceal/postliceal sau universitar de specialitate, cu certificat/diplomă de absolvire a instituției de învățământ. Pentru serviciul muzici militare competențele profesionale se evaluează în cadrul probelor de concurs, nefiind necesară prezentarea unui certificat de competențe (este opțională). Detalii privind criteriile de recrutare în funcție de proveniența candidaților, probele de selecție aptitudinală și probele concursului de admitere, vor fi obținute la birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare județene/de sector – https://goo.gl/XXqVdp”,
se arată într-o postare pe pagina de facebook Recrutare MApN.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?