Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO și GALERIE FOTO : Coliziune între un Renault și un Opel, după ce șoferul primului autoturism ar fi evitat un animal


Un accident de circulație s-a petrecut marți după amiază la intrarea în localitatea Garoafa, dinspre Focșani, exact în locul în care în urmă cu aproximativ 6 ani a avut loc un accident mortal.
Potrivit polițiștilor, două autoturisme, un Renault cu numere de București și un Opel cu numere de Vaslui, s-au lovit, primul intrând în coliziune față-spate cu cel de-al doilea. Șoferul vinovat de producerea accidentului a declarat oamenilor legii că un animal i-ar fi tăiat calea, iar el a tras de volan, moment în care s-a ciocnit de autoturismul care circula în fața sa.

 „Accidentul de circulație s-a produs între Focșani și Garoafa, în afara localității, traficul fiind foarte aglomerat. Impactul s-a produs față-spate, urmează să stabilim condițiile în care s-a produs accidentul de circulație. În urma acestuia, două pasagere dintr-un autoturism au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale”, ne-a spus subcomisar Cătălin Manea de la Serviciul Rutier Vrancea.
Cele două tinere care au ajuns la spital erau pasagere în autoturismul care circula regulamentar. „Două victime de sex feminin, ambele conștiente, cu leziuni minore, traumatism lombar și facial, au fost predate la UPU”, a declarat doctor Vitalie Bețișor, manager al SAJ Vrancea.

11 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?